Klein bedrijf, grote naam

Stages en afstudeeropdrachten

Onze opdrachten zijn zonder uitzondering vernieuwend en daarom concurrentiegevoelig. Dit maakt ze altijd interessant.

Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van hoogwaardige machinebouw? Zet dan je eerste stappen in dit boeiende werkveld. Callidus biedt stages en afstudeeropdrachten voor een kickstart van je carrière. Wij zoeken getalenteerde afstudeerders van universitaire en hbo-opleidingen. Studenten in technische vakgebieden (bijvoorbeeld werktuigbouwkunde, drilling & production engineering, scheepsbouwkunde en mechatronica) met ruime analytische vaardigheden en uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden een afwisselende werkomgeving waar je de kans krijgt waardevolle vakkennis en -ervaring op te doen. Callidus regelt de stageplaats, de praktijkbegeleiding en de opdracht. Je wordt direct ondersteund door onze meest ervaren engineeringsmanagers. Tevens verzorgen we eventuele trainingen en opleidingen, evenals alle administratieve handelingen, inclusief stagevergoeding en verzekeringen. En als wij het in je zien zitten, krijg je na het behalen van je diploma direct de mogelijkheid om bij ons aan de slag te gaan.

Geïnteresseerd en wil je meer informatie over de inhoud van de opdrachten? We kijken uit naar jouw open sollicitatie. Contact

Callidus Group